Ало докторе


27.815 јавувања на „Ало докторе“

На телефонската линија за медицински совет „Ало докторе“ од 15 септември досега имало 27.815 повици. Во изминатите седум дена (од 9 до 15 март) за медицински совет на линијата се јавиле 1.052 лица. Дваесет доктори се достапни за медицински совет, а јавувањата се од граѓани од сите градови на Македонија. На сите лица кои се јавиле на […]


Досега 25.445 јавувања на „Ало докторе“

На телефонската линија 02/15 123 за медицински совет „Ало докторе“ од септември досега имало 25.445 повици. Во изминатите седум дена (од 23 февруари до 1 март) за медицинска помош на линијата се јавиле 1.305 граѓани. Дваесет доктори се достапни за медицински совет, а јавувањата се од граѓани од сите градови на Македонија. На сите оние лица кои се јавиле […]


Досега 22.661 јавување на „Ало докторе“

Вкупно 22.661 повици во изминатите пет месеци имало на телефонската линија 02/15 123 за медицински совет „Ало докторе“. Во изминатите седум дена (од 9 февруари до 15 февруари) за медицинска помош на линијата се јавиле 1.210 граѓани. Дваесет и двајца доктори се достапни за медицински совет на линијата, а јавувањата се од граѓани од сите […]


Од 15 септември, над 22.000 јавувања

Над 22.000 граѓани се јавиле на телефонот 02/15 123 од 15.09.2014 година, откако почна да работи телефонската линија за медицински совет АЛО ДОКТОРЕ. Само во изминативе 7 дена се реализирани 1.252 повици за побарана медицинска помош или совет од 22 доктори, кои се достапни за медицински совет, јавувањата се од граѓани од сите градови на […]