Daily Archives: February 10, 2015


Од 15 септември, над 22.000 јавувања

Над 22.000 граѓани се јавиле на телефонот 02/15 123 од 15.09.2014 година, откако почна да работи телефонската линија за медицински совет АЛО ДОКТОРЕ. Само во изминативе 7 дена се реализирани 1.252 повици за побарана медицинска помош или совет од 22 доктори, кои се достапни за медицински совет, јавувањата се од граѓани од сите градови на […]