Daily Archives: March 2, 2015


Досега 25.445 јавувања на „Ало докторе“

На телефонската линија 02/15 123 за медицински совет „Ало докторе“ од септември досега имало 25.445 повици. Во изминатите седум дена (од 23 февруари до 1 март) за медицинска помош на линијата се јавиле 1.305 граѓани. Дваесет доктори се достапни за медицински совет, а јавувањата се од граѓани од сите градови на Македонија. На сите оние лица кои се јавиле […]