Daily Archives: February 16, 2015


Досега 22.661 јавување на „Ало докторе“

Вкупно 22.661 повици во изминатите пет месеци имало на телефонската линија 02/15 123 за медицински совет „Ало докторе“. Во изминатите седум дена (од 9 февруари до 15 февруари) за медицинска помош на линијата се јавиле 1.210 граѓани. Дваесет и двајца доктори се достапни за медицински совет на линијата, а јавувањата се од граѓани од сите […]