Daily Archives: February 9, 2015


Совети при ладно време

Заштитете се себеси и другите при ладно време • Информирајте се слушајќи ги временските прогнози. • Земете го и времето во предвид при планирање на вашите активности за следните дена. • Избегнувајте да се изложувате себеси на ладно или пак на замрзнати надворешни услови доколку сте под поголем ризик од болести поврзани со ладното или паѓања. • Размислете за набавка на основните лекарства и […]