Monthly Archives: May 2015


На „Ало докторе“ досега 35.648 повици

На телефонската линија за медицински совет „Ало докторе“ од 15 септември кога почна да работи, до вчера имало 35.648 повици. Oд 11 мај до вчера на линијата за медицински совет се јавиле 894 луѓе. Линијата е достапна секој ден 24 часа со цел да се овозможи непосредна медицинска консултација во моментот на појава на какви било симптоми […]


На „Ало докторе“ од септември досега 34.082 повици

На телефонската линија за медицински совет „Ало докторе“ од 15 септември до вчера имало 34.082 повици, при што во текот на последната недела (од 27 април до 3 мај) за медицински совет на линијата се јавиле 988 граѓани. Линијата е достапна секој ден 24 часа со цел да се овозможи непосредна медицинска консултација во моментот на појава на […]