Daily Archives: March 23, 2015


Од септември досега 28.762 повици на „Ало докторе“

На телефонската линија за медицински совет „Ало докторе“ од 15 септември досега имало 28.762 повици. Во изминатите седум дена од 16 до 22 март за медицински совет на линијата се јавиле 985 луѓе. Дваесет и еден доктор се достапни за медицински совет, а јавувањата се од граѓани од сите градови на Македонија. На сите лица кои се […]