Daily Archives: September 18, 2014


За само 4 дена, над 700 јавувања!

На телефонската линија „Ало докторе“ 15123 во период од 15.09.2014 година до 18.09.2014 година пристигнати се вкупно 738 повици, со пресек до 22 часот. Во текот на јавувањата сите граѓани имаат добиено соодветна здравствена услуга преку здравствен совет, а на оние граѓани на кои им било потребна соодветна симптоматска терапија. На дваесетина повици од цела […]