Daily Archives: September 15, 2014


15-123, Ало докторе!

Од денеска почнува да работи повикувачкиот центар на „Ало докторе” каде на бројот (02) 15-123 граѓаните секој ден, 24 часа ќе можат да се јават и да се консултираат за определена здравствена состојба или симптоми што ги чувствуваат. Телефонот е наменет за полесни случаи за да не се оптеретува секојдневната работа на Брзата помош со консултативни […]